Kanapių arbata: paruošimas ir rinktiniai receptai
Kanapių arbata – vienas aromatingiausių žolelių gėrimų, gaminamas su riebalais. Sužinokite kaip teisingai gaminti kanapių arbatą.
Kanapės su bulvėmis – tradicija jūsų virtuvei
Paruošti bulves su kanapėmis nereikia didelės išmonės. Svarbiausia naudoti geras, neperdžiuvusias kanapių sėklas, o dar geriau - lukštentų kanapių sėklų branduolius.
Kanapės žvejybai: kaip paruošti sėklas masalui
Kanapės žvejybai naudojamos tūkstančius metų. Jų sėklos yra geras masalas kuojoms ir raudėms. Sužinok, kaip apdoroti kanapių sėklas žvejybai.
Kanapių druskos receptas – gardžiam stalui
Kanapių druska gaminama iš kepintų kanapių sėklyčių, kurios suteikia neprilygstamą aromatą sūriems kepiniams, bulvėms, padažams ir kitiems patiekalams.
Kanapių sėklų pieno receptas
Pagaminkite sveiką ir maistingą kanapių sėklų pieną per penkias minutes. Tinka ir veganams!
Kaip išlukštenti kanapių sėklas rankomis
Kanapių sėklų lukštuose yra daug ląstelienos ir mineralų, tačiau traškūs ir kieti kiauteliai patinka ne kiekvienam. Prieš gaminant, kanapių sėklas patartina išlukštenti. Šviežiai lukštenti kanapių sėklų branduoliai suteiks puikų skonį ir daug maistingų medžiagų bet kuriam...
Pesto su kanapių sėklomis
Bazilikų pesto įprastai gaminamas su kedrų pinijomis ar riešutais, tačiau jas galite pakeisti lukštentomis kanapių sėklomis.
Kanapių sėklų kukuliai su balandomis ir lęšiais
Pasigaminkite šiuos sveikus veganiškus kukulius per mažiau nei valandą!
Kaip išlukštenti kanapių sėklas su maisto smulkintuvu
Kanapių sėklų branduoliai turi puikų skonį ir tekstūrą, tačiau Lietuvoje jų dažniausiai rasite tik nelukštentų. Traškūs ir kieti kanapių sėklų kiauteliai patinka ne kiekvienam, todėl prieš gaminant jas patartina išlukštenti. Lukštendami sėklas maisto smulkintuvu gausite...